Tannlegene Jarhuset 2017
2017 Tannlegene Jarhuset
Leter du etter en klinikk som tilbyr tannkirurgi utført av spesialister med mange års erfaring? Tannlegene i Jarhuset tilbyr alle former for tannkirurgi i forbindelse med blant annet visdomstenner, transplantasjoner, bruddskader, cystektomier og lignende.

Det er naturligvis en rekke årsaker til at man behøver tannkirurgi, og derfor har vi også valgt å bygge opp en plattform av flere kompetanser under ett tak. Vi utfører blant annet større og mindre rehabiliteringer etter retningslinjer fastlagt av myndighetene og vi er medlemmer av Den Norske Tannlegeforeningen. Dersom du er berettiget til refusjon med HELFO har vi direkteoppgjør med dem.

Du behøver ikke å ha en henvisning for å komme til oss for tannkirurgi, men dersom du har en fast tannlege ønsker vi en henvisning slik at vi kan samarbeide med denne på en best mulig måte, og dermed også gi deg den riktige behandlingen.

Dersom du har fått en akutt skade anbefales det at du tar kontakt med tannlege så hurtig som mulig. Det første vi vil gjøre er å utføre umiddelbar smertelindring og sørge for en midlertidig løsning, innen vi vurderer eventuell tannkirurgi eller andre fremgangsmåter. Det er viktig å huske på at tannproblemer ikke løser seg selv, og at jo hurtigere problemet blir tatt fatt i, jo mindre problemer årsaker det.

Har du spørsmål om tannkirurgi eller har du behov for å bestille en time, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 67 53 63 72 eller kontakt oss via skjemaet her på våre nettsider.