Tannlegene Jarhuset 2017
2017 Tannlegene Jarhuset
For mange av våre pasienter er tannimplantater et bedre alternativ enn for eksempel en bro eller en protese. Ved tannimplantater kan vi erstatte tapte tenner med kunstige røtter som blir festet til kjevebenet. Selve behandlingen innebærer at man opererer inn en eller flere skruer av titan som vil gro fast i kjevebenet. Det er på disse titanskruene at tannimplantater festes og gror fast.

Alle våre operasjoner blir naturligvis utført med lokalbedøvelse og vi sørger hele tiden for at du skal oppleve så lite smerte og besvær som mulig. Dersom du kommer til oss for å få satt inn tannimplantater, behøver du ingen henvisning med mindre du har en fast tannlege. I disse tilfellene ønsker vi en henvisning slik at vi kan utvikle et best mulig samarbeid med din personlige tannlege. Dette bidrar til at vi får bedre grunnlag til å gi deg den helt rette behandlingen ut fra dine forutsetninger.

Langt de fleste har muligheter til å få tannimplantater, men det er alltid viktig med en ordentlig forundersøkelse innen vi starter behandlingen. Her er det blant annet viktig at man ikke har noen infeksjoner eller betennelser, som for eksempel periodontitt.
Videre skal man også opplyse om allergier, graviditet, eventuelle medisiner, blødninger og tidligere komplikasjoner i forhold til behandling av tenner.

Har du spørsmål om å få satt inn tannimplantater eller ønsker du å bestille en forundersøkelse hos Tannlegene i Jarhuset er det bare å ringe oss på telefon 67 53 63 72 eller bruk kontaktskjemaet her på våre nettsider.