Tannlegene Jarhuset 2017
2017 Tannlegene Jarhuset
Dersom du behøver protese/gebiss betyr dette at en eller flere av dine tenner ikke kan bevares. I slike tilfeller går vi inn og fjerner hele tannen med tannroten. En protese kan både være hel eller partiell, det vil si at den kan dekke hele munnen eller bare noen enkelte av tennene.

Det er en del faktorer som kan være lurt å tenke gjennom før man får en protese eller et gebiss. Spesielt må en regne med å utfordres når det kommer til å lære seg å bruke sin protese på en tilfredsstillende måte. Både det å snakke og å spise med en avtakbar protese/gebiss kommer til å ta litt tid, men det skal også nevnes at de flest protesebrukere får det til å fungere relativt hurtig.

Den største fordelen for mange når det kommer til protese/gebiss handler om prislappen, men langt de fleste føler at en mer permanent løsning som for eksempel implantat eller krone er bedre. Man behøver ikke henvisning for å bli undersøkt og behandlet hos oss, men dersom du har en fast tannlege vil vi gjerne be om en, da dette letter vårt samarbeid med din tannlege. Det er viktig for oss å vite så mye om din tannhelse som mulig, for å kunne tilby deg den riktige behandlingen ut fra dine forutsetninger.

Har du spørsmål om protese/gebiss eller ønsker du bare å bestille en time for undersøkelse, så er det bare å ringe oss på telefon 67 53 63 72 eller fyll ut vårt kontaktskjema her på nettsiden.