loader

Fyll ut skjema og bestill time

Tannlege med spesialistkompetanse

Leter du etter en tannlege i Bærum som har tilgang til spesialistkompetanse i huset?
Jarhuset har vært i et landemerke i området helt siden 1934 og siden den gang har man alltid kunne komme hit for å gå til en tannlege.

Det er mye å tjene på å holde sine tenner friske og vi anbefaler alle å gjøre jevnlige undersøkelser av munn- og tannhelse slik at vår tannlege har de beste forutsetninger for å holde dine tenner rene og sunne. De fleste velger å komme til undersøkelse en eller to ganger i løpet av året, men dette er noe som gjerne vurderes sammen med den gjeldende tannlege/tannpleier ut fra behov.

Dersom du er lenge siden sist du var hos en tannlege eller du kommer til oss for første gang, må det beregnes noe lengre tid på utfylling av personalia og lignende.
Eventuelt skal det også avtales en time for tannrensing. Er du på en årlig sjekk inngår tannrensing.

Skulle vi finne karies eller noen andre forhold som behøver behandling, vil du få umiddelbar informasjon og forklaring sammen med nødvendige røntgenbilder. Skulle det være en større planlagt behandling vil du få et skriftlig overslag.

I tillegg til de alminnelige behandlingene kan vi også utføre større og mindre rehabiliteringer etter godkjente retningslinjer fastlagt av myndighetene. Med spesialister innenfor periodonti, oral protetikk og oral kirurgi og medisin kan vi utføre de aller fleste behandlinger. Når vi utfører protetisk rehabilitering bruker vi norske tannteknikere.

Har du spørsmål om våre behandlinger eller er det lenge siden du har vært hos tannlege, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.
loader