loader

Fyll ut skjema og bestill time

Tannklinikk med spesialister

Leter du etter en tannklinikk i Bærum med kompetanse og erfaring, vil vi gjerne ønske deg velkommen til Tannlegene i Jarhuset, sentralt beliggende, med gratis parkering og tett på offentlig transport.

Det er få ting som er viktigere enn dine tenner og derfor anbefaler vi også alle til å komme på jevnlige kontroller. På den måten kan vi få stoppet karies eller satt i gang andre behandlinger på et så tidlig tidspunkt som mulig. Vår tannklinikk har spesialister innenfor oral protetikk, oral kirurgi og medisin og periodonti. Det er ikke nødvendig med en henvisning for å få undersøkelse og behandling på vår tannklinikk, men dersom du har en fast tannlege setter vi pris på en henvisning så vi kan ha en god dialog med hen.

Behøver du en tannklinikk grunnet en akutt situasjon som plutselige eller økende smerter, anbefaler vi at du tar kontakt for en undersøkelse så hurtig som mulig. De aller fleste tannproblemer som fører til smerte kommer ikke til å forsvinne av seg selv, og det er derfor helt avgjørende at man søker hjelp tidlig. Alternativet er å vente, noe som gjerne bare bidrar til å forverre situasjonen.

Ønsker du å bestille tid på vår tannklinikk eller har du spørsmål angående tannhelse eller behandlinger, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefonnummer 67 53 63 72 eller bruk kontaktskjemaet her på våre nettsider.
loader